Sam Mills Feed

În 2013 Sam Mills Grup porneşte o nouă fabrică modernă cu profil de producţie de nutreţuri controlate sub numele de Sam Mills Feed.

Investiţia este una majoră în colaborare cu fonduri europene rezultând o unitate de producţie de nivel superior având în dotare linii de producţie şi echipamente de ultima generaţie.

Unitatea are două linii de granulare cu o capacitate de producţie zilnică de 500 de tone.

Prin independenţa liniilor fabrica are posibilitatea de a produce o gamă larga de nutreţuri pentru diferite rase de animale:

  • păsări
  • rumegătoare
  • porcine

Sam Mills Grup asigură marea majoritate a materiilor prime pe bază de cereale ceea ce permite fabricii Sam Mills Feed să aibă un control ridicat asupra calităţii produselor şi să poate menţine această calitate pe timp îndelungat.

Calitatea materiilor prime şi a produselor finite este monitorizată zilnic prin teste în laboratorul propriu ultra modern prin personalul calificat în domeniu.

Testele efectuate în laborator se referă la: grăsime, proteină brută, cenuşă, umiditate, celuloză şi încărcare cu micotoxine.

Sam Mills Feed vine în sprijinul crescătorilor la solicitare cu suport tehnic prin medic veterinar propriu care să ajute la atingerea celor mai bune performanţe în ferme.

Majoritatea producţiei se livrează vrac cu autocisternele proprii, prin firma Sam Cargo, existând astfel un control ridicat asupra termenului de livrare şi deservirea clienţilor în timp util.

SamFeed2 Sam Mills Feed

SamFeed4 Sam Mills Feed

SamFeed5 Sam Mills Feed

SamFeed6 Sam Mills Feed

SamFeed7 Sam Mills Feed

SamFeed8 Sam Mills Feed

SamFeed3 Sam Mills Feed

De asemenea Sam Mills Feed distribuie produsele proprii şi sub formă ambalată:

  • Saci de 25 kg şi 40 kg
  • Saci de 10 kg
  • Saci de 5 kg

bag Sam Mills Feed

Contact: