Moara

Moara SAM MILLS a fost înfiinţată în anul 1994, având ca principal obiect de activitate procesarea cerealelor. În câţiva ani această companie cu capital 100% privat, a devenit lider al pieţei de morărit porumb din România.

Astfel, în prezent, capacitatea de măcinare porumb a ajuns la 500 tone/zi, iar la grâu 200 tone/zi.

Portofoliul SAM MILLS include următoarele produse de morărit: mălaiuri, gris de grâu, făină, făinuri vrac, mălai pentru industria producătoare de bere şi industria de snacks-uri, făinuri fuajere şi tărâţă de grâu.

În urma studiilor efectuate de A.C. Nielson au reieşit următoarele: SAM MILLS deţine 27% din producţia de mălai ambalat, 6% din producţia de făină ambalată, 74% din mălaiul pentru bere pe ţară. De asemenea, pentru mălaiul de snacks-uri cota de piaţă este de 50-60%. Din punct de vedere calitativ produsele societăţii sunt net superioare la capitolul mălai pentru snacks-uri şi mălai pentru consum şi la fel de bune la celelalte capitole în raport cu cele similare ale concurenţei.

Societatea are organizat un compartiment de marketing care asigură ditribuţia produselor SAM MILLS şi pătrunderea lor pe piaţă, acestea realizându-se cu mijloace de transport proprii.

Piaţa pentru produsele SAM MILLS este atât cea internă cât şi cea externă. Prin SAM MILLS DISTRIBUTION produsele noastre cheie sunt listate in toti retailerii moderni: Metro, Selgros, Cora, Auchan, Real, Kaufland, Mega Image, Unicarm, etc.

Strategia de extindere în zona Europei de Est a permis companiei să-şi întărească poziţia de lider şi să-şi crească constant cifra de afaceri.

Sammills Moara2 web Moara Sammills Moara4 web Moara

Sammills Moara5 web Moara

Sammills Moara9 web Moara